Rob Mennen op Verzeuk op Bezeuk bij jubilerende Fanfare Aloysiana uit Landgraaf en Fanfare St.Caecilia uit Spaubeek

01-11-2022
poster

De koninklijke Fanfare Aloysiana bestaat dit jaar maar liefst 160 jaar en sluit haar jubileumjaar af met een speciaal adventconcert samen met Rob Mennen en Fanfare St Caecilia uit Spaubeek. Beide fanfares staan onder leiding van dirigent Ad Triepels. Hij zal dan uiteraard ook op 10 december het samengestelde fanfarekorps dirigeren.

Wellicht kent u Rob Mennen van L1, als begeleidend pianist van Ernst Daniël Schmidt en Jack Vinders of als muzikaal leider van de succesmusical 'Dagboek van een Herdershond'. Of heeft u hem al eens gezien in het populaire programma Op Verzeuk op Bezeuk op L1 waarin Rob bekende zangers en zangeressen ontvangt om samen muziek te maken, een spelletje te spelen en te kletsen, heel puur in een kleine informele setting.

Dat idee heeft hij inmiddels een vervolg gegeven met fanfares en harmonieën en in december komt hij samen met Fanfare Aloysiana en fanfare St. Caecilia op 10 december in het Cultuurhuis in Landgraaf een bijzonder adventconcert geven.

Met onder andere piano, zang en een groot samengesteld orkest bestaande uit beide fanfares staan er naast mooie fanfaremuziekstukken en kerstmuziek ook prachtige werken van o.a. Toon Hermans en Frans Halsema op het programma. Het wordt een avond vol afwisseling van muziek en interactie met het publiek, want Rob speelt, presenteert, zingt, interviewt, animeert, prikkelt en zorgt er samen met de twee fanfares voor dat u als toeschouwer een onvergetelijke en unieke avond beleeft.

Genieten van een bijzondere avond is gegarandeerd.

Het concert vindt plaats op 10 december in het Cultuurhuis te Landgraaf en start om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur geopend.